Вітаю, шановне панство!
Придбаю колієочисник з 6 отворами для тепловоза ТЕ3 виробництва О.Волузнєва, такий як на фото:
Маю три колієочисника з 10 отворами (вони підходять для ранніх номерів тепловоза, а я роблю більш пізній варіант) і, нажаль, лише один з 6 отворами - тому, якщо комусь буде цікаво, можемо також влаштувати обмін.
Колієочисник для тепловоза ТЕ3
-
Fmodel
- Мой типоразмер: H0, 1/35, 1/72, 1/144
- Been thanked: 10 times
Re: Колієочисник для тепловоза ТЕ3
Не думаю, що хтось тут допоможе. Тому тут, набагато простіше, спробувати клонувати деталь, шляхом відливки. Просто, я маю певний досвід відливання експромтом деталей, яких не вистачає з ряду обставин. Але питання в тому, як це зробити нашвидкоруч.
Можна. Для цього, купуємо герметик "Крокодил". Швидко сохне, до речі, бо на основі розчинника. Тому, проблем не буде. Але, потрібно пам'ятати, що незастиглий герметик дуже липкий. А далі, як зазвичай. Наносимо на деталь змащувальну речовину, наносимо шар герметику, дамо висохнути. Обрізаємо непотрібні частини півформи, змащуємо усе, наносимо другий шар герметику.
Можна. Для цього, купуємо герметик "Крокодил". Швидко сохне, до речі, бо на основі розчинника. Тому, проблем не буде. Але, потрібно пам'ятати, що незастиглий герметик дуже липкий. А далі, як зазвичай. Наносимо на деталь змащувальну речовину, наносимо шар герметику, дамо висохнути. Обрізаємо непотрібні частини півформи, змащуємо усе, наносимо другий шар герметику.
- youdmit
- Мой типоразмер: H0, H0e
- Has thanked: 2031 times
- Been thanked: 4105 times
Це хибний хід думок...
Богдан, є така цяцька. Віддам. Просто віддам так саме, як віддали мені. Зв'язок через ПП.
Я сотый раз, опять начну сначала... (А.Макаревич)
-
Fmodel
- Мой типоразмер: H0, 1/35, 1/72, 1/144
- Been thanked: 10 times
Хто б міг подумати, що, в плані рідкісних деталей, таке питання вирішиться і дуже швидко.))))