Зчіпки на BR 80
-
- Мой типоразмер: HO
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 18 times
Зчіпки на BR 80
Доброго дня. Придбав собі чергову модель паротяга ВR 80 від Флешмана. Дуже він мені сподобався розвинутими металевими кулісами. Машинка стара. Багато металу, тому важка. Відчувається якість та добротність виробу. Однак недолік заключався в штатних зчіпках, які не підходили на моє депо вагонів та паротягів, обладнаних зчіпками РІКО.
В продажу є змінні зчіпки, але всі вони мають один недолік - виготовлені з пластмаси, що ніяк не підходить до стародавньої техніки, крім того паротяг має добру динаміку та при різких контактах із зчіпками вагонів є імовірність що через деякий час експлуатації відбудеться їх руйнування. Тому було прийняте рішення, що зчіпки повинні бути тільки металеві. В виборі між зчіпками РІКО та МАРКЛН перевагу віддав останнім за їх брутальний вигляд. Донором став один з розканібалених "марклінівських" вагонів.
В продажу є змінні зчіпки, але всі вони мають один недолік - виготовлені з пластмаси, що ніяк не підходить до стародавньої техніки, крім того паротяг має добру динаміку та при різких контактах із зчіпками вагонів є імовірність що через деякий час експлуатації відбудеться їх руйнування. Тому було прийняте рішення, що зчіпки повинні бути тільки металеві. В виборі між зчіпками РІКО та МАРКЛН перевагу віддав останнім за їх брутальний вигляд. Донором став один з розканібалених "марклінівських" вагонів.
-
- Мой типоразмер: H0
- Has thanked: 729 times
- Been thanked: 730 times
Re: Зчіпки на BR 80
я зазвичай для локомотивів роблю спрощені зчіпки без накидної петлі. Як на мене, воно охайніше і компактніше виглядає, що грає велику роль з малих локомотивах
- Hockenheim
- Мой типоразмер: H0
- Has thanked: 302 times
- Been thanked: 43 times
Я на своєму використав непотрібну зчіпку для піко, просто трохи підігнув. Спереду без петлі. У вас виглядає фірмово, правильно, знімаю капелюха
.

Пилите, Шура, пилите. Они золотые.(с)"Золотой теленок"
- Stinky
- Супермодератор
- Мой типоразмер: Н0
- Has thanked: 1403 times
- Been thanked: 3011 times
- Контактна інформація:
-
- Мой типоразмер: HO
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 18 times
Так. В мене на 89-му був перевернутий гак, але потім замінив на нормальні зчіпки з накідною петлею....