Знаю Олександра ще з клубу з 90-го року, і нажаль це так. Це людина котрій неможна давати гроші наперед бо вірогідність їх втратити дуже велика.
Олександр Задко
- burbon
- Супермодератор
- Мой типоразмер: TT, Z, H0e
DIGITAL DCC/mfx
Ремонт, обслуговування та оцифровка моделей Z, N, TT, H0, 1, G - Has thanked: 216 times
- Been thanked: 849 times
Олександр Задко
Пару днів тому мені переслали наступне повідомлення і нажаль я не здивований. Далі цитата:

Всім шановним залізничним моделістам та колегам! Я пишу вам цей пост з єдиною метою повідомити вам про справжні наміри цієї людини на фотографіях. Його звуть Олександр Задько, він українець за походженням і вже п'ять років живе в Польщі. Ця людина брехала багатьом колегам з різних країн. У мене є знайомі колеги з-за кордону, які перерахували йому чотиризначні суми в євро і нічого від нього не отримали. Пропонує «допомогу» з пошуком моделей з України та відправкою їх вам. Багато колег скаржилися мені на нього і попереджали бути з ним обережним. B Він залучив багатьох колег з різних країн. Пропонує «допомогу» з пошуком моделей з України та відправкою їх вам. Будьте пильними колеги

Знаю Олександра ще з клубу з 90-го року, і нажаль це так. Це людина котрій неможна давати гроші наперед бо вірогідність їх втратити дуже велика.
Лучше много раз по разу, чем ни разу много раз...
Re: Олександр Задко
Покупай модели на Ebay.de и проблем не будет
Сейчас посылка идет на удивление быстро 8-10 дней и уже в отд. Укрпочта
Если посылка пропала то PayPal после подачи заявки возвращает деньги за 7-10 дней без проблем (из личного опыта)
Сейчас посылка идет на удивление быстро 8-10 дней и уже в отд. Укрпочта
Если посылка пропала то PayPal после подачи заявки возвращает деньги за 7-10 дней без проблем (из личного опыта)