Мы всячески пытаемся поддерживать демократичность, дружелюбие, добрососедство и лояльность на форуме. Однако в свете определенных событий мы просто обязаны ввести некоторые простые правила:
1. Администрация оставляет за собой право редактировать/удалять посты без предупреждения несущие открытые или завуалированные оскорбления и национализм, политическую информацию.
2. Участвуйте в жизни форума активно - пользуйтесь кнопкой "ПОЖАЛОВАТЬСЯ НА СООБЩЕНИЕ", которая имеется в правом верхнем углу КАЖДОГО сообщения. Это укажет нам на моменты, которые могли остаться незамеченными, а также дает право принимать более серьезные меры. ПОМНИТЕ: Отсутствие жалоб означает, что всем все нравится!
Общие нормы и правила форума
-
- Мой типоразмер: HO
- Been thanked: 11 times
Re: Общие нормы и правила форума
А як Адмін відноситься до заборони використання на сайті Вєлікорускава нарєчія руської мови? Що війна ще мізки не прочистила?. Чи українські учасники сторінки і надалі бажають прильотів російських ракет та Гераней для їхнього захисту?
- Muton
- Мой типоразмер: НО
- Has thanked: 899 times
- Been thanked: 964 times
Чому я, російськомовна з дитинства людина, перейшов собі на українську і не влаштовував тут істерик і вимог. Може тому, що я не когут? Зробіть щось корисне, власним прикладом... а не оце "запрєтіть і нє пущать, ко ко ко". Як за поребриком.
- burbon
- Супермодератор
- Мой типоразмер: TT, Z, H0e
DIGITAL DCC/mfx
Ремонт, обслуговування та оцифровка моделей Z, N, TT, H0, 1, G - Has thanked: 175 times
- Been thanked: 713 times
Шановний Anry (якщо це Ваше ім'я, хоча це не так важливо), якщо Ви звертаєтесь конкретно до адміна то в мене питання: чому тут а не в приватні новідомлення? Доречі адмінів/модераторів на форумі троє.
Ви не чого не сплутали?
Як Ви спілкуєтесь на форумі? Важаєте це нормальним?
Для початку Ви отримаєте попередження, якщо не зрозуміло то далі буде недовгий БАН, далі БАН назавжди. Є питання велкам в приватні повідомлення.
Що до мовного питання, точніше використання мов на форумі! Пишу раз і більше повертатись до цієї теми не буду.
На форумі дозволені всі мови окрім матірної. Від учасника форума залежить якою мовою він/вона пише свої пости: українська, польська, англійська, російська і т.д. не має значення якщо інші учасники форуму розуміють про що йде мова. Заборон по спілкуванню не буде поки це не суперечить Українському Законодавству. Нагадаю: форум не є комерційним, не відноситься до ЗМІ чи сфери обслуговування, тим паче до Державних органів теж не має ніяких відносин.
ВСЕ, КРАПКА!
Лучше много раз по разу, чем ниразу много раз...
-
- Мой типоразмер: H0
- Been thanked: 1 time
Не зовсім "мовне" питання, але невеличке зауваження - в описі форуму на банері - бажано було б не "залізних доріг" а "залізниць". "Залізна дорога" - це розповсюджена помилка, коли просто роблять дослівну кальку з російської. Вибачте за критику.
- burbon
- Супермодератор
- Мой типоразмер: TT, Z, H0e
DIGITAL DCC/mfx
Ремонт, обслуговування та оцифровка моделей Z, N, TT, H0, 1, G - Has thanked: 175 times
- Been thanked: 713 times
Нагадую про заповнення профілю.
Лучше много раз по разу, чем ниразу много раз...