Дайте будь ласка реквізити.
Допомога для нашого форуму
- burbon
- Супермодератор
- Мой типоразмер: TT, Z, H0e
DIGITAL DCC/mfx
Ремонт, обслуговування та оцифровка моделей Z, N, TT, H0, 1, G - Has thanked: 218 times
- Been thanked: 866 times
Re: Допомога для нашого форуму
Бажаю здоров'я!
Підходить час оплати хостингу і на жаль в цьому році ціна піднялась майже на 35%. Якщо панове мають бажання та змогу підтримати форум фінансово, то буду безмежно вдячний, бо самому тягнути фінансові навантаження в наш нелегкий час дуже важко. Для бажаючих реквізити як і ранійше через ПП.
Підходить час оплати хостингу і на жаль в цьому році ціна піднялась майже на 35%. Якщо панове мають бажання та змогу підтримати форум фінансово, то буду безмежно вдячний, бо самому тягнути фінансові навантаження в наш нелегкий час дуже важко. Для бажаючих реквізити як і ранійше через ПП.
Лучше много раз по разу, чем ни разу много раз...
-
- Мой типоразмер: H0
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 9 times
- burbon
- Супермодератор
- Мой типоразмер: TT, Z, H0e
DIGITAL DCC/mfx
Ремонт, обслуговування та оцифровка моделей Z, N, TT, H0, 1, G - Has thanked: 218 times
- Been thanked: 866 times
В доковідні часи утримання форуму було приблизно 400уе на рік за все. В 20-у році форум по об'єму перевалив за 40гБ і ми змінили пакет на більший, звісно і дорожчий. З початком війни форум трохи підчистив та оптимізував для економії коштів бо майже 600уе на рік це забагато для некомерційного проекту.SergeyABelov писав: ↑01 червня 2025, 11:05А скільки коштує хостінг? Цікаво для загального розвитку.
В минулому році форум вдалось максимально оптимизували що дало змогу влізти по об'єму в пакет що коштує майже п'ятнадцять тисяч грн. (це тільки хостинг) З жахом чекаю коли доведеться переходити на наступний пакет бо там майже вдвічі дорожче.
Ну якось так

Лучше много раз по разу, чем ни разу много раз...
- Metallica
- Мой типоразмер: TT
- Has thanked: 10 times
Прошу скинути реквізити донатів на форум в ЛС
without darkness there's no light
- Hockenheim
- Мой типоразмер: H0
- Has thanked: 207 times
- Been thanked: 24 times
Плюсую, скиньте і мені реквізити, чим зможу