Мене чесно кажучи здивував один роковский вагон, який я продавав на Аукро. Ось такий: Вагон, як вагон ніби нічого дивного в ньому. Зацікавив цей вагон одного з наших камрадів. Попросив він мене перевірити чи в ньому є баласт і ще деякі дрібнички. Почав я його розбирати і........ .....спочатку ступор.....потім довго ржав
Товарний вагон від Роко.
- zizik
- Мой типоразмер: НО
- Has thanked: 65 times
- Been thanked: 51 times
Товарний вагон від Роко.
Всім привіт.
Мене чесно кажучи здивував один роковский вагон, який я продавав на Аукро. Ось такий: Вагон, як вагон ніби нічого дивного в ньому. Зацікавив цей вагон одного з наших камрадів. Попросив він мене перевірити чи в ньому є баласт і ще деякі дрібнички. Почав я його розбирати і........ .....спочатку ступор.....потім довго ржав
оце так роко прикололо
. Це що - єкономія деталей, ресурсів чи просто неординарний дизайн.

- Stinky
- Супермодератор
- Мой типоразмер: Н0
- Has thanked: 1429 times
- Been thanked: 3038 times
- Контактна інформація:
Re: Товарний вагон від Роко.
Данный вагон не совсем комплектен.Не хватает колодок и подвагонных ящиков.
А салон ведет свою историю с такого же эрзац-вагона Роко.(на фото).Они просто
унифицировали.
А салон ведет свою историю с такого же эрзац-вагона Роко.(на фото).Они просто
унифицировали.

- Njkz72
- Мой типоразмер: Н0
- Has thanked: 314 times
- Been thanked: 426 times
Re: Товарний вагон від Роко.
Стало интересно и разобрал свой такой же. Точно, сиденья есть. Куда применить - тоже есть Спасибо ROCO. Кстати, подобных вагонов у меня несколько и у всех отсутствуют тормозные колодки. Придется делать самому.
З повагою, Анатолій.