Br44: Потрібен котел чи "голова" в різному стані некомплектності, бажано DR-версія
Roco Br50: Потрібен Br50.35-36 DR Reko в різному стані некомплектності АБО
Piko Br03/Br41: потрібен котел, будка і фартух з буферним брусом для переробки в корпус Br50 Reko.
Також куплю корпус нафтового тендера Піко і комплектний тендер Roco 2'2'T28
Пишіть будь ласка в приватні повідомлення.
Куплю корпуси паровозів
- Hockenheim
- Мой типоразмер: H0
- Has thanked: 642 times
- Been thanked: 106 times
- Hockenheim
Re: Куплю корпуси паровозів
Корпус Br44 Marklin купив, але без ходовки. Шукаю або фрагмент оригінальної з мотором, або задню половину рами Piko Br50 в будь-якому стані щоб не різати свою. Бо шасі древнього Piko Br50 співпадає більше з 44м, ніж з 50м. Також шукаю раму або самі колісні пари старого Fleischmann Br86 з шестернями збоку.
Маю золоті руки, але не впевнений з якого місця 
- Hockenheim
Re: Куплю корпуси паровозів
Що актуально цікавить:
Для мого 50го Reko треба корпус Roco 50.36 DR або в різному стані корпуси Piko Br03, Br41, а саме фартух з площадками, котел, відбійники, кабіна.
Для мого 52го Gutzold потрібен кулісний механізм і тендер-ванна. Маю кулісний механізм для Br95 на обмін.
Для мого 44го DR треба шасі від Roco, Trix, Jouef Br44, а саме рама, колісні пари (а конкретно 2га, яка виглядає інакше, ніж інші), кулісні механізми
Також потрібна кришка нафтового тендера Piko для мого 01/44
Потрібні колісні пари Br86 ті, що з гумками або від старого Fleischmann Br86 де шестерні збоку.
Для мого 50го Reko треба корпус Roco 50.36 DR або в різному стані корпуси Piko Br03, Br41, а саме фартух з площадками, котел, відбійники, кабіна.
Для мого 52го Gutzold потрібен кулісний механізм і тендер-ванна. Маю кулісний механізм для Br95 на обмін.
Для мого 44го DR треба шасі від Roco, Trix, Jouef Br44, а саме рама, колісні пари (а конкретно 2га, яка виглядає інакше, ніж інші), кулісні механізми
Також потрібна кришка нафтового тендера Piko для мого 01/44
Потрібні колісні пари Br86 ті, що з гумками або від старого Fleischmann Br86 де шестерні збоку.
Маю золоті руки, але не впевнений з якого місця